Over ons

Home » Over ons

Gerenommeerd timmerbedrijf in het hart van de Betuwe

Betuwse Timmerwerken, opgericht door Wim van Driel, is een gerenommeerd timmerbedrijf met jarenlange ervaring in de bouwsector. Gevestigd in het hart van de Betuwe, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk en hoogwaardige timmerwerken voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Ons team van ervaren timmerlieden streeft ernaar om uw wensen en ideeën tot leven te brengen, met oog voor detail en kwaliteit. Wij werken met de beste materialen en technieken om de duurzaamheid en functionaliteit van uw project te waarborgen. Bij Betuwse Timmerwerken staan uw tevredenheid en het realiseren van uw droomproject centraal.

Van het renoveren en verbouwen van uw woning of bedrijfspand tot het creëren van unieke meubelstukken; Betuwse Timmerwerken is uw partner voor al uw renovatieprojecten. Wij zijn de experts in het moderniseren, upgraden en aanpassen van uw woning zodat het ideaal voldoet aan uw wensen en behoeften. Ons team staat klaar om samen met u te brainstormen over de vele mogelijkheden voor het realiseren van uw droomproject.