PVC overzettreden

Home » PVC overzettreden

PVC overzettreden is dé oplossing als uw trap niet helemaal glad is

Krijgt u de oude trap niet meer glad of is uw trap aan renovatie toe? Dan zijn PVC overzettreden dé oplossing! Betuwse Traprenovatie komt graag bij u op locatie om u te adviseren over de mogelijkheden.
Wij kunnen ook gelijk voor een bijpassende tapijtvloer, PVC vloer of laminaat vloer zorgen. Wij helpen u graag om tot een perfect eindresultaat te komen.

De voordelen van overzettreden van PVC

  • Makkelijk te onderhouden
  • Geeft jarenlang onbezorgd plezier
  • De uitstraling van hout met de voordelen van PVC
  • Sterk en slijtvast met antislip structuur
Traprenovatie met PVC overzettreden

Interesse in PVC overzettreden ?

Waarom kies je voor PVC overzettreden?

Het renoveren van uw trap met PVC overzettreden is een perfecte oplossing als u de trap niet meer glad kan krijgen, omdat er nog oude lijmresten op zitten of als er beschadigingen te zien zijn. De PVC treden die wij plaatsen zijn slijtvast en makkelijk in onderhoud, dit maakt PVC overzettreden een hele duurzame keuze. Ook krijgt u de warme en krachtige uitstraling van hout met alle voordelen van PVC. Door de speciale structuur werken deze overzettreden als antislip en is er geen aparte strip meer nodig om ervoor te zorgen dat de trap niet glad meer is.

PVC overzettreden met aluminium strip

Echt vakmanschap met een persoonlijke begeleiding

Voor een op maat gemaakt advies komen we graag persoonlijk langs bij u op locatie. Hierdoor kunnen wij uw voorkeuren overleggen en direct laten zien in onze showroom op wielen. Dit adviesgesprek brengt u misschien wel op hele andere ideeën dan u voor ogen had. Met onze professioneel opgeleide installateurs plaatsen wij voor u de traploper. We houden van ons vak en doen alle opdrachten met passie en enthousiasme, of het nu een kleine opdracht is of een groot project. Alle klanten moeten volledig tevreden zijn, dit is onze missie. We zien u namelijk graag terug als tevreden klant!

Betuwse Traprenovatie, uw specialist in het plaatsen van traplopers

Betuwse Traprenovatie is gevestigd in Geldermalsen en al sinds 2015 uw specialist in traprenovatie met PVC overzettreden. Onze showroom bevindt zich op dezelfde locatie. Wij leggen PVC trappen in regio Geldermalsen, Buren, Leerdam, Culemborg, de nieuwbouwwijk Parijsch in Culemborg, Zaltbommel, Beesd, Tiel, West Betuwe, Meteren, De Plantage in Meteren Tricht, Buurmalsen en Vianen.
Wilt u meer weten over traprenovatie met overzettreden van PVC? U kunt bij ons langs komen in onze showroom of wij komen naar uw locatie met onze rijdende showroom.