Traploper

Home » Traploper

Traploper, als traprenovatie nog niet nodig is

Heeft u net een nieuwe trap laten plaatsen of wilt u een traploper passend bij uw interieur? Betuwse Traprenovatie kan de trap voorzien van een mooie traploper. Wij zorgen ervoor dat uw trap bij uw interieur past! Vraag ons naar de mogelijkheden om voor u een bijpassende tapijtvloer, PVC vloer of laminaat vloer te vinden. Wij helpen u om dé perfecte bijpassende vloer voor uw traploper te vinden.

De voordelen van een traploper

  • Geen hele traprenovatie nodig
  • Geeft een hele warme en gezellige sfeer
  • Werkt geluiddempend
Een nieuwe trap voorzien van een traploper

Interesse in een traploper?

Is een traploper nog van deze tijd?

 Een traploper is zeker iets van deze tijd. Deze vorm van traprenovatie lijkt misschien oubollig, maar kan perfect bij uw stijl en interieur passen. Ook is het niet nodig om uw complete trap te renoveren door middel van overzettreden. Als uw trap nieuw is of nog niet aan renovatie toe is kan een traploper dé oplossing zijn voor u. Wij leveren heel veel soorten tapijt voor uw trap en geven u hier graag advies over.

Een traploper is een stijlvolle oplossing

Echt vakmanschap met een persoonlijke begeleiding

Voor een op maat gemaakt advies komen we graag persoonlijk langs bij u op locatie. Hierdoor kunnen wij uw voorkeuren overleggen en direct laten zien in onze showroom op wielen. Dit adviesgesprek brengt u misschien wel op hele andere ideeën dan u voor ogen had. Met onze professioneel opgeleide installateurs plaatsen wij voor u de traploper. We houden van ons vak en doen alle opdrachten met passie en enthousiasme, of het nu een kleine opdracht is of een groot project. Alle klanten moeten volledig tevreden zijn, dit is onze missie. We zien u namelijk graag terug als tevreden klant!

Betuwse Traprenovatie, uw specialist in het plaatsen van traplopers

Betuwse Traprenovatie is gevestigd in Geldermalsen en al sinds 2015 uw specialist in traprenovaties. Onze showroom bevindt zich op dezelfde locatie. Wij leggen traplopers in regio Geldermalsen, Buren, Leerdam, Culemborg, de nieuwbouwwijk Parijsch in Culemborg, Zaltbommel, Beesd, Tiel, West Betuwe, Meteren, De Plantage in Meteren Tricht, Buurmalsen en Vianen.
Wilt u meer weten over traprenovatie? U kunt bij ons langs komen in onze showroom of wij komen naar uw locatie met onze rijdende showroom.